ΑΡΣΕΝΑΛ

Οργή Γουίλσιρ για "Daily Mirror"

Οργή Γουίλσιρ για "Daily Mirror"

Ο Τζακ Γουίλσιρ έδωσε την απάντησή του στη "Daily Mirror" μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και έχει να κάνει με αυτό που έγραψε για τους αστραγάλους του.

Εκτός δράσης για ένα τρίμηνο θα είναι ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος έκανε επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο και προστίθεται στη μακρά λίστα με τους τραυματίες της φετινής Άρσεναλ.

Η "Daily Mirror", σε αναφορά της στον Άγγλο άσο, έκανε λόγο για τους πιο... εύθραυστους αστραγάλους στον κόσμο, με τον παίκτη να απαντάει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και να επιτίθεται στο Μέσο.

"Όλοι ξέρουμε ότι στα Μέσα αρέσει να λένε και γράφουν ανοησίες, όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές! Και τα περισσότερα μπορώ να τα δεχτώ… αλλά μετά μου έδειξαν ένα άρθρο στην Daily Mirror που έγραφε ότι έχω τους πιο εύθραυστους αστραγάλους του κόσμου.

Ο δημοσιογράφος προφανώς δεν ξέρει τι σημαίνει εύθραυστο, καθώς αυτή η φωτογραφία δείχνει καθαρά ότι οι περισσότεροι παίκτες/άνθρωποι θα είχαν σπάσει τον αστράγαλο τους αν τους είχε κάνει κάποιος ένα τέτοιο τάκλιν. Ευτυχώς έχω χαλαρές αρθρώσεις και όχι εύθραυστες".

Οργή Γουίλσιρ για "Daily Mirror"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ