ΑΡΣΕΝΑΛ

Οι δύο λόγοι που ο Κάμπελ αρέσει στον Βενγκέρ

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 23:  Joel Campbell of Arsenal in action during the Capital One Cup Third Round match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on January 23, 2015 in London, England.  (Photo by Tom Dulat/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 23: Joel Campbell of Arsenal in action during the Capital One Cup Third Round match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on January 23, 2015 in London, England. (Photo by Tom Dulat/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες στην Άρσεναλ, παρόλα αυτά ο Αρσέν Βενγκέρ δεν κρύβει ότι πιστεύει πολύ στην αξία του. Διαβάστε την άποψη του Αλσατού για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Σε μία ομάδα που έχει πάρα πολλές λύσεις από τη μέση και μπροστά ο Τζόελ Κάμπελ είναι λογικό να μην έχει πολλά ματς στα πόδια του, όμως το γεγονός αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Το αντίθετο μάλιστα. Με επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ ο Αλσατός έπλεξε το εγκώμιο του Κοσταρικανού, αποκάλυψε πως θα του δώσει φανέλα βασικού στον αγώνα του League Cup κόντρα στη Γουένστνεϊ ενώ μίλησε και για τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία στο παιχνίδι του Κάμπελ που του αρέσουν.

"Μου αρέσει πολύ ο Κάμπελ για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως διαθέτει εξαιρετική ατομική ποιότητα αλλά είναι και ομαδικός παίκτης. Δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα.

Είμαι πεπεισμένος πως θα πάρει εδώ την ευκαιρία του και θα την αρπάξει. Έχει μία ακόμα ευκαιρία απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και είμαι σίγουρος πως θα δείξει ότι έχει την ποιότητα για να παίξει για την Άρσεναλ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ, για να συμπληρώσει:

Οι δύο λόγοι που ο Κάμπελ αρέσει στον Βενγκέρ

"Όταν πάρεις την ευκαιρία πρέπει να είσαι έτοιμος. Για να είσαι έτοιμος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Πρέπει να πω ότι οι Τζόελ Κάμπελ και Καλούμ Τσέιμπερς είναι δύο παίκτες που κάνουν τα πάντα σωστά.

Είναι προετοιμάσμένοι και με την προετοιμασία που έχουν κάνει θα έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση απέναντι στη Γουένσντεϊ και θα παίξουν καλά".

Βένγκερ: "Ο Κάμπελ έχει απίστευτη ποιότητα"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ