ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ αγοράζει και πάλι από Μπαρτσελόνα

Ο Βενγκέρ αγοράζει και πάλι από Μπαρτσελόνα

Δυο ακόμη νεαρούς παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει στο Λονδίνο ο Αρσέν Βενγκέρ, αυτή την φορά τους Μουνίρ Ελ Χανταντί και Σέρχι Σάμπερ.

Πιστός στην παράδοση να κάνει τα "ψώνια" του από την Μπαρτσελόνα, ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται να απλώσει εκατομμύρια στους Καταλανούς για να αγοράσει δυο παίκτες με λαμπρό μέλλον μπροστά τους.

Η καταλανική SPORT, εφημερίδα φιλικά προσκείμενη και άριστα ενημερωμένη για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, αναφέρει πως οι "κανονιέρηδες" κυνηγούν τους Μουνίρ Ελ Χανταντί και Σέρχι Σάμπερ, ώστε να γίνουν κάτοικοι Λονδίνου.

Μάλιστα, η Άρσεναλ φέρεται έτοιμη να σπαταλήσει 24.000.000 ευρώ για τους δυο παίκτες, ξέροντας πως σύντομα η τιμή τους μπορεί να εκτοξευτεί στα 35.000.000 ευρώ, εφόσον πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Η ομάδα του Λονδίνου είχε κάνει μια αντίστοιχη κίνηση το 2003 με την αγορά του Σεσκ Φάμπρεγκας, με τους δυο 19χρονου άσους της Μπαρτσελόνα Β' να βρίσκονται στο μυαλό του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει να τους θέσει υπό τις οδηγίες του.

Ο Βενγκέρ αγοράζει και πάλι από Μπαρτσελόνα
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ