ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Ζαρντίμ υποψήφιος για τον πάγκο της Άρσεναλ

Monaco coach Leonardo Jardim reacts during the Champions League Group G soccer match between Monaco and Leipzig at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday Nov. 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco coach Leonardo Jardim reacts during the Champions League Group G soccer match between Monaco and Leipzig at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday Nov. 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι σύμφωνα με την Telegraph, ένας από τους πέντε υποψήφιους για να διαδεχθούν τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι ένας από τους πέντε υποψήφιους για να διαδεχθούν τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ, μιας και ο Αλσατός αποχωρεί έπειτα από 22 χρόνια.

Εκτός από τον Πορτογάλο, οι άλλοι προπονητές που ενδιαφέρουν, είναι οι Αρτέτα (βοηθός του Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι), Πατρίκ Βιειρά (Νέα Υόρκη), Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιούβεντους) και Ζουλιάν Νάγκελσμαν (Χοφενχάιμ). Η απόφαση θα ληφθεί πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, το οποίο κάνει σέντρα στις 14 Ιουνίου.

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ