ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο με την Άρσεναλ

Arsenal team manager Arsene Wenger celebrates with the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal team manager Arsene Wenger celebrates with the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "BBC", ο Αρσέν Βενγκέρ ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Άρσεναλ, Σταν Κρόνκι για νέο διετές συμβόλαιο, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Κάτοικος Λονδίνου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του " BBC Sport".

Το ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου αναφέρει πως ο Αλσατός τεχνικός συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα (29/05) με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σταν Κρόνκι κι έδωσαν τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας τους γι' ακόμα δύο χρόνια.

Ο Αλσατός τεχνικός έμεινε χωρίς συμβόλαιο στις 30 Ιουνίου και για πρώτη φορά στα 20 χρόνια θητείας του στους "κανονιέρηδες" βρέθηκε τόσο κοντά στην πόρτα εξόδου. Οι έντονες διαμαρτυρίες μερίδας του κόσμου του συλλόγου, με το... κίνημα "Wenger Out" να βρίσκει ακολούθους σε όλο τον πλανήτη, δεν ήταν αρκετές για να ωθήσουν τον 67χρονο προπονητή σε αλλαγή σελίδας.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας προ ημερών με νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τσέλσι ισοσκέλισε κάπως την πρώτη απουσία του συλλόγου από το Champions League επί Βενγκέρ και ως εκ τούτου ο Αλσατός θα παραμείνει στο τιμόνι της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ