ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ πιστεύει στο πρωτάθλημα

Ο Βενγκέρ πιστεύει στο πρωτάθλημα

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι πεπεισμένος ότι την φετινή αγωνιστική περίοδο η Άρσεναλ είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την Τσέλσι.

Η Άρσεναλ έχει να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της Premier League από το 2004 και πολλάκις ο Αρσέν Βενγκέρ έχει κατηγορηθεί για το πως χειρίζεται τις υποθέσεις της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι αυτάρκης οικονομικά, αλλά όχι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Φέτος, όμως, ο Αλσατός τεχνικός πιστεύει πως η ομάδα του είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να βάλει δύσκολα στους άμεσους ανταγωνιστές του τίτλου.

"Μειώσαμε την διαφορά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε παραπέρα. Τώρα, έχουμε την σταθερότητα που μας δίνει δύναμη. Πριν ήμουν περισσότερο εκτεθειμένος στο 'Ποιος θα φύγει;', ενώ πλέον η ερώτηση είναι 'Ποιος θα έρθει;'. Η μετεγγραφική αγορά δεν έχει κλείσει. Ακόμα μπορούμε να αγοράσουμε και δε νομίζω ότι θα πουλήσουμε. Η πολιτική μας στην αγορά έχει αλλάξει", ανέφερε ο Βενγκέρ και συνέχισε μεταξύ άλλων:

"Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μια ευκαιρία σε μια πολύ ανταγωνιστική Λίγκα. Πέρυσι, τερματίσαμε τρίτοι και πήραμε το Κύπελλο, άρα αυτό δείχνει πως δεν είμαστε τόσο μακριά. Έχουμε ένα συνεκτικό γκρουπ, με ικανότητες να τα πάει καλύτερα. Ποιος θα πάρει τον τίτλο; Δεν μπορείς να το εγγυηθείς αυτό στην Premier League. Απλά το θέλουμε και υπόσχομαι ότι θα το παλέψουμε"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ