ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Βενγκέρ "κάρφωσε" τον Ανρί

Ο Βενγκέρ "κάρφωσε" τον Ανρί

Ο Τιερί Ανρί ισχυρίστηκε πως η εντός έδρας ήττα της Άρσεναλ από την Σουόνσι εξόργισε όσο ποτέ τους οπαδούς της, με τη δήλωση αυτή να κάνει "πυρ και μανία" τον Αρσέν Βενγκέρ.

Η εντός έδρας ισοπαλία της Λέστερ με τη Γουέστ Μπρομ το βράδυ της Τρίτης έδινε την ευκαιρία στην Άρσεναλ να μειώσει στο -3 με μία νίκη επί της Σουόνσι, όμως οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ πέταξαν στα... σκουπίδια την ευκαιρία καθώς γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 2-1 και έμειναν 6 πόντους μακριά από την κορυφή, με 10 αγωνιστικές να απομένουν.

"Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά τους οπαδούς της Άρσεναλ τόσο θυμωμένους. Έδειξαν μηδαμινή υπομονή, αποδοκίμασαν μία από τις αλλαγές που έκανε ο Βενγκέρ (σ.σ. όταν αντικατέστησε τον σκόρερ του τέρματος των "κανονιέρηδων", Τζόελ Κάμπελ) και γκρίνιαζαν κάθε φορά που γινόταν μία λάθος πάσα ή χανόταν ένα τάκλιν", έγραψε στη στήλη του στη "Sun" ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, με τα σχόλιά του όμως αυτό να εξοργίζουν τον Βενγκέρ.

Ο Βενγκέρ "κάρφωσε" τον Ανρί

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε στον Τιερί Ανρί και τον πήρε από τη Γιουβέντους το 1999 , για να γράψει στη συνέχεια χρυσές σελίδες δόξας για μία οκταετία με τη φανέλα της Άρσεναλ

Αυτό μάλιστα φρόντισε να το δείξει στη σημερική συνέντευξη Τύπου, με τον Αλσατό να τονίζει πως ο "Τιτί" δεν είναι σε θέση να μιλήσει για το βαθμό απογοήτευσης των οπαδών από τη στιγμή που εκείνος βγάζει τα συμπεράσματά του από τις πρώτες σειρές στο "Emirates".

"Ο Τιερί Ανρί έχει τη γνώμη του. Δεν είναι δυνατόν να μέτρησε αμέσως τον θυμό 60.000 οπαδών. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό αφού κάθεται στις καλύτερες θέσεις στο γήπεδο", ήταν η ατάκα του Βενγκέρ για τον Ανρί, παραμονή του μεγάλου σαββατιάτικου ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου με την Τότεναμ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ