ΑΡΣΕΝΑΛ

"Ο Βενγκέρ έχασε τον Μαρσιάλ γιατί περίμενε"

"Ο Βενγκέρ έχασε τον Μαρσιάλ γιατί περίμενε"
Μαρσιάλ

Αποκαλυπτικός ο μάνατζερ του Αντονί Μαρσιάλ, δήλωσε πως ο Αρσέν Βενγκέρ ήξερε για το ταλέντο του πελάτη του αλλά άργησε να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ αρέσκεται να επενδύει χρήματα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και να εξελίσσει την καριέρα τους. Το κακό βέβαια είναι πως στη συνέχεια τους χάνει, αφού η έλλειψη τίτλων τους οδηγεί μακριά από την ομάδα.

Αυτή τη φορά ο Βενγκέρ δεν έχασε κάποιον παίκτη λόγω τίτλων. Τον έχασε γιατί έμεινε να παρακολουθεί την καριέρα του αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να τον... μυριστεί κάποιος άλλος. Ποιος είναι αυτός;

Ο Λουίς Φαν Χάαλ που τον έφερε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέροντας τρελά λεφτά στην Μονακό.

"Άλλοι κοιτάνε και άλλοι... αγοράζουν"

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RMC Sport, ο μάνατζερ του Μαρσιάλ αποκάλυψε πως ο Βενγκέρ ήξερε για το ταλέντο του πελάτη του εδώ και πολλά χρόνια.

"Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτοί που παρακολουθούν, κι εκείνοι που αγοράζουν. Μου έχει προκαλέσει έκπληξη το γεγονός πως τον έχασε ο Βενγκέρ, αφού τον παρακολουθούσε χρόνια τώρα. Δεν ξέρω τι έλεγαν οι αναλύσεις του, αλλά στην αγορά άλλοι αγοράζουν, κι άλλοι μένουν να κοιτάνε", ήταν η... φαρμακερή ατάκα του Φιλίπ Λαμπολέ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ