ΑΡΣΕΝΑΛ

"Ο Βενγκέρ δεν γνώριζε για τη μεταγραφή του Μαυροπάνου"

Arsenal's Jack Wilshere, second left, attends a training session with teammates at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP)
Arsenal's Jack Wilshere, second left, attends a training session with teammates at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP) (ADAM DAVY/PA VIA AP), AP IMAGES

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Ντίνο Μαυροπάνο εν αγνοία του Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", δείγμα της δύναμης του νέου επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Σβεν Μισλιντάντ.

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ παρουσίασε προ ημερών η "Daily Mail" αναφορικά με τη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ. Σύμφωνα με τον Sam Mokbel, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είχε καμία ανάμιξη στο deal και δεν ρωτήθηκε σχετικά για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: "Όποιος διαδεχτεί τον Βενγκέρ, δύσκολα θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές, όπως συνέβη τόσα χρόνια κατά τη δική του... βασιλεία. Αποδεικνύεται ότι η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου ολοκληρώθηκε χωρίς να ζητηθεί η γνώμη του 68χρονου.

Ο Έλληνας αμυντικός έφτασε τον Ιανουάριο και έκανε ντεμπούτο στην ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι κατανοητό ότι ο Βενγκέρ δεν είχε καμία συμβολή στην απόφαση να αποκτηθεί ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η μεταγραφή δείχνουν τη στρατηγική που θα χαράξει η Άρσεναλ στις μεταγραφικές κινήσεις από εδώ και πέρα.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Σβεν Μισλιντάτ, έχει αποκτήσει τεράστια επιρροή από την άφιξή του, τον Νοέμβριο. Ο Μαυροπάνος αποκτήθηκε με δική του πρόταση. Ο Βενγκέρ προσπάθησε σκληρά να ελέγξει πλήρως τις κινήσεις ενίσχυσης της Άρσεναλ, ενώ ο Μισλιντάντ δεδομένα θα γίνει το αφεντικό στις μεταγραφές της ομάδας".

(Adam Davy/PA via AP), AP Images

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ