ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Τσεχ έπιασε δουλειά στην Άρσεναλ

Ο Τσεχ έπιασε δουλειά στην Άρσεναλ
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Πετρ Τσεχ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης Άρσεναλ και αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο στις 2 Αυγούστου κόντρα στην Τσέλσι

Οι διακοπές στην Σαρδηνία τελείωσαν για τον Πετρ Τσεχ και την Παρασκευή έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, την Άρσεναλ.

Ο 33άχρονος Τσέχος ήταν 11 χρόνια στην Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε 4 φορές την Premier League, 4 φορές το FA Cup, 3 φορές League Cup, 2 φορές το FA Community Shield, και από μία φορά το Champions League και Europa League.

Στο επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα της Άρσεναλ δεν αποκλείεται να κατακτήσει το FA Community Shield, καθώς αντιμετωπίσει στον τελικό την πρώην ομάδα του, την Τσέλσι!

Πέρσι ήταν αναπληρωματικός του Τιμπό Κουρτουά, έτσι Ζοζέ Μοουρίνιο και Ρομάν Αμπραμόβιτς με βαριά καρδιά τον πούλησαν με 15.500.000€. Όχι πως είναι άσχημο ποσό για παίκτη που δεν είναι πια βασικός, αλλά επειδή ενισχύει έναν βασικό αντίπαλο.

Με τον Τσεχ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην Άρσεναλ, όπου πλέον νιώθουν πως μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όσον για τον Κολομβιανό, Νταβίντ Οσπίνα, παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει, με τον 26άχρονο τερματοφύλακα να δηλώνει πως θέλει να μείνει και να "παλέψει" για την θέση του βασικού, αλλά ετοιμάζει πρόταση η Έβερτον.

Ο Τσεχ έπιασε δουλειά στην Άρσεναλ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ