ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Σάντσες έφτιαξε το βράδυ μικρού φίλου της Άρσεναλ

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at The London Stadium in London, Saturday Dec. 3, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at The London Stadium in London, Saturday Dec. 3, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Αλέξις Σάντσες πρωταγωνίστησε και εκτός γηπέδου για λογαριασμό της Άρσεναλ το βράδυ της Δευτέρας (17/04), κάνοντας χαρούμενο έναν μικρό φίλο της ομάδας που βρέθηκε στο "Riverside". (VIDEO)

Το βράδυ της Δευτέρας (17/04), η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Μίντλεσμπρο, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες της για την πρώτη τετράδα της Premier League, που θα της δώσει εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Ο ένας εκ των δύο σκόρερ και μεγάλος αστέρας της λονδρέζικης ομάδας, Αλέξις Σάντσες, φρόντισε να δώσει χαρά σε έναν μικρό φίλο της ομάδας που βρέθηκε στο "Riverside", όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε, αλλά και με μία πολύ όμορφη ενέργειά του.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα, η κάμερα τον έπιασε να πλησιάζει το κομμάτι της εξέδρας όπου βρίσκονταν οι φίλοι των "κανονιέρηδων" και να δίνει τη φανέλα του στον πιτσιρικά. Φυσικά, η χαρά στο πρόσωπο του τελευταίου ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής...

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ