ΑΡΣΕΝΑΛ

O Μπεγερίν προκάλεσε σε κούρσα τον Μπολτ!

O Μπεγερίν προκάλεσε σε κούρσα τον Μπολτ!

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν αποκάλυψε πως έχει ζητήσει απ' τον Γιουσέιν Μπολτ να τρέξουν αγώνα ταχύτητας και περιμένει τη θετική απάντηση του χρυσού Ολυμπιονίκη.

Ο Έκτορ Μπεγερίν αποτελεί έναν απ' τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των φίλων της Άρσεναλ. Παράλληλα, ο Ισπανός είναι κι ο ταχύτερος παίκτης των "κανονιέρηδων", αφού κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς κατέρριψε το ρεκόρ του Θίο Γουόλκοτ, διανύοντας τα 40 μέτρα σε 4.42 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό είναι πως η απόδοση του Μπεγερίν είναι καλύτερη κι απ' του -9 φορές- χρυσού Ολυμπιονίκη, Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος είναι και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 μέτρα με 9.58 δευτερόλεπτα.

Γι' αυτό το λόγο, ο Ισπανός μπακ προκάλεσε τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ σε αγώνα ταχύτητας προκειμένου να γίνει γνωστό ποιος απ' τους δύο είναι ταχύτερος.

"Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να ρωτήσετε. Περιμένω το τηλεφώνημα από την Τζαμάικα. Τον προκάλεσα πριν από λίγο καιρό και μου απάντησε πως ίσως τρέξουμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Άρα περιμένω και ίσως πρέπει να τον παρακινήσω", ανέφερε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Puma ο 21χρονος άσος.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ