ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Κάμπελ στο στόχαστρο της Λάτσιο

Ο Κάμπελ στο στόχαστρο της Λάτσιο

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκλεισε την πόρτα στην Παλέρμο για τον Τζόελ Κάμπελ όμως στο κυνήγι της απόκτησης του άσου της Άρσεναλ φέρεται αποφασισμένη να μπει η Λάτσιο.

Η Παλέρμο προσπάθησε αρκετά το τελευταίο διάστημα να αποκτήσει τον Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ (ο πρόεδρός της Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να πάρει μέρος σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του λονδρέζικου συλλόγου) όμως ο Κοσταρικανός διεθνής επιθετικός θα πρέπει να θεωρείται πλόν όνειρο θερινής νυχτός για τους Σικελούς.

Αιτία η στάση του Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος δεν θέλει να αποχωριστεί τον παίκτη, παρότι μετράει μόλις 10 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα των "κανονιέρηδων" και πέρυσι χρειάστηκε να δοθεί δανεικός στη Βιγιαρεάλ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του (μέτρησε 1 γκολ σε 22 ματς με το "κίτρινο υποβρύχιο").

MADRID, SPAIN - MARCH 01:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid competes for the ball with Joel Campbell of Villarreal during the La Liga match between Real Madrid CF and Villarreal CF at Estadio Santiago Bernabeu on March 1, 2015 in Madrid, Spain.  (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)
MADRID, SPAIN - MARCH 01: Cristiano Ronaldo of Real Madrid competes for the ball with Joel Campbell of Villarreal during the La Liga match between Real Madrid CF and Villarreal CF at Estadio Santiago Bernabeu on March 1, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images) REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

"Αυτή τη στιγμή είναι εδώ και προσωπικά θα ήθελα να τον κρατήσουμε. Θα πρέπει να κάτσω κάτω με τον Τζόελ και να μιλήσω μαζί του γιατί τον εκτιμώ πολύ ως παίκτη και προσωπικά θα χαρώ πολύ αν μείνει", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αλσατός τεχνικός.

Ο Κάμπελ στο στόχαστρο της Λάτσιο

Εν τω μεταξύ, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Άρσεναλ και Παλέρμο, οι πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν τη Λάτσιο να μπαίνει στο κυνήγι της απόκτησης του 23χρονου άσου. Η Κυπελλούχος Αγγλίας τον κοστολογεί 8.000.000 ευρώ και οι "λατσιάλι" εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον πάρουν δανεικό έχοντας οψιόν αγοράς του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ