ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Ίαν Ράιτ έσκισε... πέος αντιπάλου με τάκλιν και χάρηκε!

7 NOV 1992:  IAN WRIGHT OF ARSENAL CELEBRATES AFTER SCORING A GOAL AGAINST COVENTRY DURING THEIR PREMIER LEAGUE MATCH AT HIGHBURY. ARSENAL WON THE  MATCH 3-0.
7 NOV 1992: IAN WRIGHT OF ARSENAL CELEBRATES AFTER SCORING A GOAL AGAINST COVENTRY DURING THEIR PREMIER LEAGUE MATCH AT HIGHBURY. ARSENAL WON THE MATCH 3-0. GETTY IMAGES

Ο Ίαν Ράιτ αντιμετώπισε... bullying ως "φρέσκος" στην εθνική Αγγλίας από τον Στιβ Μακμάχον, αλλά πήρε την εκδίκησή του με έναν τρόπο που... πονάει.

Σε μία... ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε ο σπουδαίος βετεράνος επιθετικός της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ, μέσω της αυτοβιογραφίας του "Ian Wright: A Life In Football".

Ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των "κανονιέρηδων" με 185 γκολ περιέγραψε τις πρώτες μέρες του στην εθνική Αγγλίας και πώς τον αντιμετώπισε ένας από τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες της εποχής, ο Στιβ Μακμάχον.

Την πρώτη φορά που κλήθηκε σε αποστολή των "λιονταριών", το 1991, παραδέχεται ότι φοβόταν την αντιμετώπιση που θα είχε με τον τότε μέσο της Μάντσεστερ Σίτι και είχε δίκιο.

Στην πρώτη προπόνηση με την Αγγλία, ο 28χρονος Ράιτ είχε άγχος να αποδείξει την αξία του και στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκράχαμ Τέιλορ και γι' αυτό έχασε την μπάλα αρκετές φορές. "Τι στον διάολο; Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες;", είπε με απορία ο Μακμάχον.

Ο Ίαν Ράιτ έσκισε... πέος αντιπάλου με τάκλιν και χάρηκε!

"Ήταν ξεκάθαρο bullying", έγραψε ο Ράιτ, ο οποίος σημείωσε ότι όταν η Σίτι ταξίδεψε στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Άρσεναλ, φοβήθηκε ότι θα προσπαθούσε "να με φτιάξει".

Όταν βρήκε την ευκαιρία, ο Ράιτ πρόλαβε τον αντίπαλό του και πήρε εκδίκηση. "Πήγαμε και οι δύο δυνατά σε μία μονομαχία. Το πόδι μου πήγε ψηλά, πέρασε πάνω από το δικό του και χτύπησε τους προσαγωγούς του. Μία από τις τάπες μου του έσκισε το πέος από πάνω μέχρι κάτω!"

Ο Ράιτ έγραψε στην αυτοβιογραφία του ότι επισκέφθηκε τον Μακμάχον όταν δεχόταν ιατρική βοήθεια μετά από τον αγώνα και απολογήθηκε, αλλά δεν το εννοούσε!

"Δεν το έκανα επίτηδες. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πάρεις εκδίκηση. Όμως δεν θα υποκριθώ ότι δεν ήμουν χαρούμενος γι' αυτό που συνέβη".

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ράιτ, χρόνια αργότερα ο Μακμάχον του εκμυστηρεύθηκε ότι κάθε φορά που είχε στύση, πονούσε και σκεφτόταν τον άσο της Άρσεναλ!

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ