ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Αντσελότι στηρίζει τον Βενγκέρ

Ο Αντσελότι στηρίζει τον Βενγκέρ

Μήνυμα στήριξης προς τον Αρσέν Βενγκέρ έστειλε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άρσεναλ (5-1). Τι είπε για τον Αλσατό τεχνικό.

Τη στήριξή του προς τον Αρσέν Βενγκέρ έδειξε ο Κάρλο Αντσελότι στην συνέντευξη Τύπου, ύστερα απ' την ευρεία νίκη της Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άρσεναλ (5-1) για τη φάση των "16" του Champions League.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Αλσατός τεχνικός διανύει περίοδο έντονης αμφισβήτησης απ' τον βρετανικό Τύπο, αλλά κι απ' τους φιλάθλους των "κανονιέρηδων", οι οποίοι ζητούν απ' τη διοίκηση να απομακρύνει τον επί σειρά ετών προπονητή του συλλόγου.

Η γκρίνια έγινε πιο έντονη μετά τη βαριά ήττα στο Μόναχο (5-1) απ' την Μπάγερν, ενώ και μετά τη χθεσινή (7/3) εφιαλτική βραδιά έχει κορυφωθεί και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

Πάντως, την ώρα που όλοι στρέφονται ενάντια στον 67χρονο κόουτς, ο Αντσελότι στηρίζει τον συνάδελφό του, μιας και τον θεωρεί πιο έμπειρο από εκείνον.

Σε ερώτηση για το αν θα αποτελέσει παρελθόν απ' την Άρσεναλ, απάντησε πως δεν γνωρίζει το σκεπτικό της διοίκησης. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Άρσεναλ ήταν καλή ακόμα και μετά την αποβολή του Λοράν Κοσιελνί.

"Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ και δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Το είπα και χθες στη συνέντευξη τύπου. Ο Βενγκέρ είναι πιο έμπειρος κι από μένα, οπότε γνωρίζει καλύτερα πώς να διαχειριστεί την πίεση. Το αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα της Άρσεναλ. Έπαιξαν καλά ακόμα κι όταν έμειναν με δέκα παίκτες".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ