ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Ανρί απαιτεί από τον Βενγκέρ μεταγραφές!

Ο Ανρί απαιτεί από τον Βενγκέρ μεταγραφές!
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Η Άρσεναλ έμεινε άσφαιρη απέναντι στη Λίβερπουλ και ο Τιερί Ανρί τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη για την πρώην ομάδα του να πάρει έναν σέντερ φορ και έναν κεντρικό χαφ αν θέλει να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν.

Είναι μία φύσει επιθετική ομάδα παρόλα αυτά η Άρσεναλ δυσκολεύεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό φαίνεται τόσο από το γεγονός ότι δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ στα δύο πρώτα φετινά ματς πρωταθλήματος στο "Emirates" (τελευταία φορά που της είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν το 1979) όσο και από το ότι βρήκε δίχτυα μόνο μία φορά στις εξι τελευταίες φορές που έπαιξε εντός έδρας για την Premier League.

Όλα αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον Τιερί Ανρί, με τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και νυν τηλεσχολιαστή να ζητάει, στο φινάλε του αγώνα με τη Λίβερπουλ (0-0), μεταγραφές από τον Αρσέν Βενγκέρ για την ενίσχυση της επιθετικής και της μεσαίας γραμμής.

Ο Ανρί απαιτεί από τον Βενγκέρ μεταγραφές!
© @SKYSPORTS

"Νομίζω ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ κρίσιμη. Θα πάρουν κανέναν στην επίθεση ή στο χώρο του κέντρου; Τους έλειπαν πολλοί παίκτες απόψε (σ.σ. Δευτέρα), εξακολουθούν να χρειάζονται έναν μέσο που να κρατάει τη μπάλα αλλά και έναν επιθετικό.

Αυτό το λέμε από το ξεκίνημα της σεζόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρυλικός άσος των "κανονιέρηδων", με την άποψη αυτή να βρίσκει απολύτως σύμφωνο και τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ: "Είναι πολύ κοντά, δεν είναι μακριά.

Ο Ανρί απαιτεί από τον Βενγκέρ μεταγραφές!
© REUTERS

Όμως αγόρασαν μόνο έναν παίκτη το καλοκαίρι, τον Πετρ Τσεχ, που είδαμε όλοι πόσο πολύ την έχει βελτιώσει κάτω από την εστία. Γιατί δεν έχουν αποκτήσει ακόμα τον κεντρικό μέσο; Λέμε ότι είναι μεγάλη εβδομάδα αλλά έχει αυτά τα προβλήματα εδώ και τρία χρόνια, δεν πρόκειται να ξυπνήσει ξαφνικά ένα πρωί ο Βενγκέρ και θα πει "θέλω αυτόν τον παίκτη".

Τα έξι τελευταία εντός έδρας της Άρσεναλ στην Premier League:

Ημερομηνία Αποτέλεσμα
26 Απριλίου 2015 Άρσεναλ - Τσέλσι 0-0
11 Μαΐου 2015 Άρσεναλ - Σουόνσι 0-1
20 Μαΐου 2015 Άρσεναλ - Σάντερλαντ 0-0
24 Μαΐου 2015 Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ 4-1
9 Αυγούστου 2015 Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ 0-2
24 Αυγούστου 2015 Άρσεναλ - Λίβερπουλ 0-0
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ