ΑΡΣΕΝΑΛ

Ντροπή αισθάνεται ο Ζιρού

Ντροπή αισθάνεται ο Ζιρού
© BPI

Ο Ολιβιέ Ζιρού δηλώνει ότι πονάει από το σοκ της περασμένης Τετάρτης(25/2) όταν η Άρσεναλ έχασε από την Μονακό και ο Γάλλος έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Ντροπή νιώθει για την εμφάνιση του στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μονακό την περασμένη Τετάρτη(25/2) ο Ολιβιέρ Ζιρού καθώς οι "κανονιέρηδες" ηττήθηκαν 3-1 στην έδρα του και οι ελπίδες τους για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μειώθηκαν σημαντικά.

Ο Γάλλος επιθετικός έχασε σημαντικές ευκαιρίες και έγινε αλλαγή στο 60'. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ τόνισε ότι η ήττα αποτελεί ψυχολογικό σοκ γι' αυτόν.

" Δεν είμαι καλύτερος ή χειρότερος από ότι ήμουν πριν τρεις ημέρες. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και θέλησης. Ήταν μία ντροπιαστική βραδιά για μένα και με πονάει πολύ. Ποτέ δεν τα παρατάω και υπήρχαν βραδιές στην καριέρα μου σαν την βραδιά με την Μονακό.

Ήταν δύσκολα γιατί τίποτα δεν πήγε καλά. Προσπάθησα να διατηρήσω την συγκέντρωση μου αλλά καταλαβαίνω γιατί ο προπονητής ήθελε να με κάνει αλλαγή. Δεν ήταν η μέρα μου.

Ο κόσμος περιμένει περισσότερα από έναν επιθετικό. Είχα βάλει γκολ στα πρόσφατα παιχνίδια της 'Αρσεναλ αλλά όταν χάνεις ευκαιρίες όπως αυτές που έχασα με την Μονακό πρέπει να κάνω την αυτοκριτική μου".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ