ΑΡΣΕΝΑΛ

Μέρτεζακερ: "Με περισσότερη αυτοπεποίθηση κόντρα στον Ολυμπιακό"

Μέρτεζακερ: "Με περισσότερη αυτοπεποίθηση κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Περ Μέρτεζακερ αναγνώρισε τη βελτίωση της Άρσεναλ στο ματς με τη Λέστερ, ωστόσο υποστήριξε ότι είναι αναγκαία περισσότερη αυτοπεποίθηση κόντρα στον Ολυμπιακό, την Τρίτη.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Λονδίνο από την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, την Τρίτη στις 21:45, με τον 30χρονο Γερμανό κεντρικό αμυντικό των "gunners", Περ Μέρτεζακερ, να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη νίκη με 5-2 επί της Λέστερ, ωστόσο να καθιστά αναγκαία τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο ματς με τους "ερυθρόλευκους".

"Είμαι αρκετά χαρούμενος μετά τη νίκη κόντρα στη Τότεναμ, μεσοβδόμαδα. Πήραμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο ματς με τη Λέστερ, και μπορέσατε να το δείτε. Υπάρχει ακόμη χώρος για βελτίωση, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση στο ματς της τρίτης, για το Champions League, με τον Ολυμπιακό.

Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό, και κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4/10). Μας έλειψε η αμυντική σταθερότητα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στο Λέστερ. Ήταν καλό για εμένα να πάρω λίγο χρόνο, γιατί υπολείπομαι σε φυσική κατάσταση", υποστήριξε ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Περ Μέρτεζακερ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ