ΑΡΣΕΝΑΛ

Μένει στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Arsenal team manager Arsene Wenger holds the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal team manager Arsene Wenger holds the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ ενημέρωσε τη διοίκηση της Άρσεναλ ότι θέλει να παραμείνει στον σύλλογο και αυτή θα ανταποκριθεί με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το πιο... κακά κρυμμένο μυστικό των τελευταίων ετών αποκαλύφθηκε, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ ενημέρωσε τον μεγαλομέτοχο της Άρσεναλ, Σταν Κρόνκι, για την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Αλσατός τεχνικός μένει χωρίς συμβόλαιο στις 30 Ιουνίου και για πρώτη φορά στα 20 χρόνια θητείας του στους "κανονιέρηδες" βρέθηκε τόσο κοντά στην πόρτα εξόδου. Οι έντονες διαμαρτυρίες μερίδας του κόσμου του συλλόγου, με το... κίνημα "Wenger Out" να βρίσκει ακολούθους σε όλο τον πλανήτη, δεν ήταν αρκετές για να ωθήσουν τον 67χρονο προπονητή σε αλλαγή σελίδας.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας προ ημερών με νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τσέλσι ισοσκέλισε κάπως την πρώτη απουσία του συλλόγου από το Champions League επί Βενγκέρ και ως εκ τούτου εντός ημερών θα του προσφερθεί νέο διετές συμβόλαιο.

Η επιθυμία του Βενγκέρ αναμένεται να προωθηθεί στο διοικητικό συμβούλιο εντός της ημέρας και να τρέξουν οι εξελίξεις για την επισημοποίηση της ανανέωσής του, ώστε να ακολουθήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Απόφαση της διοίκησης είναι ο προπονητής της Άρσεναλ να γίνει ακόμα πιο επιθετικός στις μεταγραφές του, ενώ θα του προταθούν και διάφορες αλλαγές στο μοντέλο διαχείρισης του αγωνιστικού τμήματος.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ