ΑΡΣΕΝΑΛ

Με 51.500.000 ευρώ φεύγει ο Φάμπρεγκας

Με 51.500.000 ευρώ φεύγει ο Φάμπρεγκας

Η επιθυμία του Σεσκ Φάμπρεγκας να επιστρέψει στην Καταλωνία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα παραμένει. Όχι όμως και το... πείσμα της διοίκησης της Άρσεναλ να κρατήσει τον παίκτη.

Το 2003 ο Σεσκ Φάμπεγκας άφησε την Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Λονδίνο. Μέσα στην οχταετία που ακολούθησε κατάφερε να γίνει η σημαία των "κανονιέρηδων", ωστόσο, φαίνεται ότι φτάνει η μέρα που θα ντυθεί ξανά στα "μπλαουγκράνα".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Goal", ο Ισπανός αμυντικός χαφ θα μπορεί να φύγει από το Λονδίνο, αρκεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, καταβάλλοντας το ποσό των 51.500.000 ερώ!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το σήριαλ της πιθανής μετακίνησης του Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα ήταν στα "hot" θέματα της επικαιρότητας.

Οι προτάσεις των 29.000.000 λιρών και 33.000.000 λιρών δεν έγιναν δεχτές από την Άρσεναν, η οποία ανέβασε τις απαιτήσεις της, αλλά άλλαξε στάση στο θέμα της πώλησης του Σεσκ.

" Η Άρσεναλ είναι ένας σύλλογος που πουλάει και ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του. Το περασμένο καλοκαίρι δεν έγινε η μεταγραφή λόγω του ότι η Μπαρτσελόνα δεν κάλυψε τις απαιτήσεις της Άρσεναλ (σ.σ οι οποίες είναι 45.000.000 λίρες) αλλά αν συμβεί αυτό, τότε ο παίκτης θα φύγει με τις ευχές του συλλόγου".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ