ΑΡΣΕΝΑΛ

Λεμάρ ο αντι-Σάντσες στην Άρσεναλ

France's Thomas Lemar reacts after scoring France' s second goal during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and The Netherlands at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Thursday, Aug.31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
France's Thomas Lemar reacts after scoring France' s second goal during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and The Netherlands at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Thursday, Aug.31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στη Σίτι, είναι ο Τομά Λεμάρ της Μονακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ''Mirror''.

Η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Χιλιανό πολύ κοντά στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γι' αυτό το λόγο η Άρσεναλ έχει βγει ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Σάντσες. Το επικρατέστερο όνομα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της '' Mirror'', είναι αυτό του Τομά Λεμάρ της Μονακό.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θεωρεί πως ο Λεμάρ είναι ο ιδανικός για να αποτελέσει τον διάδοχο του Σάντσες στην επιθετική γραμμή.

Από την πλευρά της, η Μονακό διέψευσε πως βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή της, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, πάντως, να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

"Δεν συνηθίζουμε να πουλάμε ποδοσφαιριστές μας τον χειμώνα. Ο μήνας, όμως, είναι μεγάλος και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Λεμάρ τη φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 19 αναμετρήσεις, έχοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, με τους Μονεγάσκους να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ για να πουλήσουν τον παίκτη.

Αν η Άρσεναλ και ο Βενγκέρ δείξουν διάθεση να δαπανήσουν αυτό το ποσό, τότε ο Λεμάρ θα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μετακόμιση του στο ''Emirates''.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ