ΑΡΣΕΝΑΛ

Ξανά στο κυνήγι του Μανωλά η Άρσεναλ!

Ξανά στο κυνήγι του Μανωλά η Άρσεναλ!

Η Ρόμα θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια τον Κώστα Μανωλά όμως το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Ο Κόντε έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα άσο για την Τσέλσι της νέας σεζόν ενώ σύμφωνα με τη "Mirror" θα έχει έντονο ανταγωνισμό από την Άρσεναλ.

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται ψηλά στην καλοκαιρινή μεταγραφική λίστα της Τσέλσι από τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε έχει εξαιρετική άποψη για την αξία του αλλά οι "μπλε" δεν είναι η μοναδική ομάδα του Λονδίνου που θα θελήσει να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια της Ρόμα.

Όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "Mirror", στο κόλπο της απόκτησής του θα μπει δυνατά στο φινάλε της σεζόν και η Άρσεναλ, η οποία είχε επιιχειρήσει και το 2014 να τον προσγειώσει στο "Emirates" χωρίς ωστόσο να έχει επιτυχία.

Ξανά στο κυνήγι του Μανωλά η Άρσεναλ!

"Ο Βενγκέρ έχει βάλει στο στόχαστρο του έναν σέντερ φορ, έναν μέσο και έναν σέντερ μπακ καθώς η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πολλά για να βελτιωθεί η ομάδα μετά από μία μόνο προσθήκη το καλοκαίρι του 2015, τον Πετρ Τσεχ", αναφέρει το εν λόγω αγγλικό μέσο, σημειώνοντας πως πέρα από τον Μανωλά στο στόχαστρο των "κανονιέρηδων" είναι επίσης οι Μοράτα (για την επίθεση) και Τζάκα (για τη μεσαία γραμμή).

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Βενγκέρ θα κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με τους Αρτέτα, Φλαμινί και Ροσίτσκι των οποίων τα συμβόλαια λήγουν να αναμένεται να αποχωρήσουν από το "Emirates".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ