ΑΡΣΕΝΑΛ

Κριτική Βιεϊρά στον Βενγκέρ

Κριτική Βιεϊρά στον Βενγκέρ
Βενγκέρ-Βιεϊρά-Άρσεναλ

"Ψυχρές" είναι οι σχέσεις του Πατρίκ Βιεϊρά με τον Αρσέν Βενγκέρ, όπως παραδέχθηκε ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ. Διαβάστε την αιτία.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια σε διασυλλογικό επίπεδο υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, ωστόσο δεν φαίνεται να εκτιμά αρκετά τον Αλσατό τεχνικό και δη τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό του.

Ο τεχνικός της Νιου Γιορκ Σίτι στο MLS και πρώην προπονητής των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στο " France Football" και αποκάλυψε την αιτία που οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

"Δεν λέω ότι ο Αρσέν δεν μου προκάλεσε την επιθυμία να προπονήσω. Μπορεί να το έκανε ακόμα και δίχως να το αντιληφθώ. Ποτέ δεν με καθοδήγησε, όμως, ποτέ δεν μου έδειξε τον τρόπο. Ίσως ο Αρσέν να θέλει τους πρώην παίκτες του να τα καταφέρουν μόνοι τους. Το θεωρώ κρίμα, επειδή όλοι αυτοί που έφυγαν από την Άρσεναλ και που είναι προπονητές, πάντα τα πήγαιναν καλά μαζί του".

Ο 40χρονος Βιεϊρά αγωνίστηκε στους "κανονιέρηδες" από το 1996 μέχρι το 2005, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα.

Ο παλαίμαχος Γάλλος πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου σχολίασε και την απουσία πρώην παικτών του συλλόγου στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, με εξαίρεση τον πρώτο βοηθό Στιβ Μπόουλντ και τον τεχνικό της κ-16 Φρέντι Γιούνγκμπεργκ.

"Είναι λίγο λυπηρό να μην βλέπω παλιούς παίκτες στο επιτελείο της Άρσεναλ. Δεν μιλάω μόνο για την πρώτη ομάδα. Μόνο ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ υπάρχει. Αγαπούν τον σύλλογο. Αγαπούν τον σύλλογο. Δεν έγιναν προπονητές επειδή έπαιξαν στην Άρσεναλ, το κέρδισαν και έχουν την επιθυμία".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ