ΑΡΣΕΝΑΛ

Κλείνει Τζάκα η Άρσεναλ

Κλείνει Τζάκα η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ είναι μια ανάσα από την πρώτη της μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, αυτή του 23χρονου διεθνούς Ελβετού μέσου της Γκλάντμπαχ, Γκρανίτ Τζάκα.

Ο 23χρονος διεθνής Ελβετός μέσος, Γκρανίτ Τζάκα, θα είναι εκτός απροόπτου η πρώτη ενίσχυση της Άρσεναλ, με τους "gunners" να βγάζουν από το ταμείο τους 30.000.000 ευρώ για να αναγκάσουν την Γκλάντμπαχ να πει το "Ja", όσον αφορά στην αποχώρησή του.

Σύμφωνα με γερμανικά και βρετανικά ΜΜΕ, η υπόθεση βαδίζει σε καλό δρόμο κι ο μέσος της Γκλάντμπαχ αναμένεται να βρεθεί στο Λονδίνο εντός 48 ωρών για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους "gunners".

Ο Γκρανίτ Τζάκα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βασιλεία και το 2012 έγινε κάτοικος Μένχενγκλάντμπαχ, φορώντας τη φανέλα της γερμανικής ομάδας μέχρι και σήμερα. Είναι διεθνής με την εθνική Ελβετίας και στην προεπιλογή του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς ενόψει του προσεχούς Euro 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η εθνική Ελβετίας βρίσκεται στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις αντίστοιχες των Γαλλίας (οικοδέσποινα), Ρουμανίας και Αλβανίας και κάνει πρεμιέρα απέναντι στην τρίτη, στη Λανς, στις 11 Ιουνίου.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ