ΑΡΣΕΝΑΛ

Κατσάδιασμα Βενγκέρ στους παίκτες του για την ηττα από τον Ολυμπιακό

Κατσάδιασμα Βενγκέρ στους παίκτες του για την ηττα από τον Ολυμπιακό
© BPI / JOE TOTH

Ο Αρσέν Βενγκέρ άστραψε και βρόντηξε στην τελευταία προπόνηση της Άρσεναλ, κατηγορώντας τους ποδοσφαιριστές του για έλλειψη πάθους στο ματς με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το story.

Ενός κακού μύρια έπονται. Η εντός έδρας ήττα που υπέστη το βράδυ της Τρίτης η Άρσεναλ με 3-2 από τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο στρατόπεδο των Λονδρέζων, με τους οπαδούς να είναι "πυρ και μανία" κυρίως με τον Αρσέν Βενγκέρ και τον Αλσατό από την πλευρά του να ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης στους παίκτες του.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail" στην τελευταία προπόνηση της Άρσεναλ στο "London Colney" εμφανίστηκε ένας διαφορετικός Βενγκέρ σε σύγκριση με ό,τι έχουν συνηθίσει όλοι στο Νησί (όπου σπάνια υψώνει τον τόνο της φωνής του), με τον Αλσατό να κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές του πως δεν έβγαλαν πάθος και ένταση στον κρισιμο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακού αλλά και δεν έδειξαν την απαιτούμενη αγωνιστική συμπεριφορά.

Κατσάδιασμα Βενγκέρ στους παίκτες του για την ηττα από τον Ολυμπιακό
© BPI / JOE TOTH

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ήταν τόσο οξεία η κριτική του Βενγκέρ που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους, ωστόσο κανένας δεν θέλησε να πάρει το λόγο για να γίνει συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο για τα αίτια της ήττας και προτίμησαν όλοι να μείνουν σιωπηλοί ακούγοντας τις παρατηρήσεις του προπονητή.

Ο 65χρονος τεχνικός απέφυγε να κατονομάσει παίκτες από τους οποίους δεν έμεινε ευχαριστημένος και αποκρίθηκε σε ολη την ομάδα, με το ερώτημα πλέον να είναι αν η Άρσεναλ θα δείξει αντίδραση το απόγευμα της Κυριακής όπου υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

"Στο πρώτο μέρος αμυνόμασταν καλα αλλά τα τρία γκολ που δεχτήκαμε ήταν όλα από δικά μας λάθη. Μόνο με τους εαυτούς μας μπορούμε να τα βάλουμε και τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε ένα καλό ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Κατσάδιασμα Βενγκέρ στους παίκτες του για την ηττα από τον Ολυμπιακό
© KEVIN QUIGLEY

Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Είμαι στενοχωρημένος που χάσαμε ένα σημαντικό ματς στο γήπεδό μας αλλά ακόμα μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα με μερικούς πολύ καλούς παίκτες.

Τώρα οφείλουμε να πάρουμε τις νίκες στα εναπομείναντα ματς του ομίλου μας", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των "κανονιέρηδων" ο Βραζιλιάνος στόπερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα.

Υπεύθυνος ο Βενγκέρ σύμφωνα με τους οπαδούς

Αξίζει να σημειωθεί πως η Daily Mail έφτιαξε και ένα poll όπου καλούσε τον κόσμο να "ψηφίσει" για το ποιος είναι υπεύθυνος για την πορεία της Άρσεναλ στην Ευρώπη, με τον Αρσέν Βενγκέρ να εισπράττει το μεγαλύτερο μέρος της δυσαρέσκειας. Το 66% ρίχνει το φταίξιμο στον Αλσατό, το 20% στους ποδοσφαιριστές, το 7% στη διοίκηση και το 6% στους οπαδούς.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ