ΑΡΣΕΝΑΛ

"Καρφιά" Κάμπελ για Βενγκέρ

"Καρφιά" Κάμπελ για Βενγκέρ

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ παραχώρησε συνέντευξη στην "A Bola" και άφησε σαφείς αιχμές για τον Αρσέν Βενγκέρ εξαιτίας των συνεχόμενων δανεισμών του.

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν κατάφερε, γι' ακόμα μία φορά, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να δοθεί εκ νέου δανεικός, αυτή τη φορά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αυτός είναι ο πέμπτος δανεισμός για τον Κοσταρικανό άσο απ' το 2011, όταν κι αποκτήθηκε απ' την Άρσεναλ. Πριν την πορτογαλική ομάδα ο 24χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Λοριάν, τη Ρεάλ Μπέτις, τον Ολυμπιακό και τη Βιγιαρεάλ.

Παρ' όλα αυτά, ο ταχύτατος εξτρέμ δεν φαίνεται πως συμφωνεί με την απόφαση του Αλσατού τεχνικού, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς το πρόσωπό του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola".

"Πιστεύω πως άξιζα να παίξω περισσότερο βάσει της απόδοσής μου κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς. Όμως, πλέον βρίσκομαι σε μία καινούργια ομάδα. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και νιώθω πολύ καλά", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Κοσταρικανού επιθετικού με τους "κανονιέρηδες" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, όμως πολύ δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ