ΑΡΣΕΝΑΛ

"Κανονιέρης" ο Γκαμπριέλ Παουλίστα

"Κανονιέρης" ο Γκαμπριέλ Παουλίστα

H Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γκαμπριέλ Παουλίστα, αλλά και ο Τζόελ Κάμπελ υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο πριν πάει δανεικός στην Βιγιαρεάλ

Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Γκαμπριέλ Παουλίστα, για τον οποίο οι "κανονιέρηδες" έδωσαν 20.000.000 ευρώ στην Βιγιαρεάλ.

Ο 24άχρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην θέση του στο ισπανικό πρωτάθλημα τους πρώτους έξι μήνες και επιβραβεύτηκε με μία μεγάλη μεταγραφή.

Εκτός από τα 20.000.000 ευρώ το "κίτρινο υποβρύχιο" πήρε δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και τον Τζόελ Κάμπελ, όμως ο Κοσταρικανός εξτρέμ πριν φύγει για Ισπανία υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Λονδίνου.

"Προέρχομαι από έναν σύλλογο που δεν είναι τόσο μεγάλος στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο (Βιτόρια). Πήγα στο ισπανικό πρωτάθλημα πραγματοποιώντας ένα όνειρο, να παίξω στην Ευρώπη", τόνισε ο Γκαμπριέλ Παουλίστα και συνέχισε: "Εδώ και καιρό είχα την επιθυμία να παίξω στην Premier League και τα κατάφερα. Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν έναν Γκαμπριέλ που θα τα δίνει όλα".

"Κανονιέρης" ο Γκαμπριέλ Παουλίστα
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ