ΑΡΣΕΝΑΛ

Καν: "Δεν έχω ξαναδεί ομάδα να παίζει τόσο άσχημα"

Oliver Kahn
Oliver Kahn ZDF UND NADINE RUPP

Πυρά προς τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ εξαπέλυσε ο Όλιβερ Καν. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας υπερασπίστηκε τον Αρσέν Βενγκέρ, έπειτα απ' τον διασυρμό απ' την Μπάγερν (5-1).

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Όλιβερ Καν για τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, ύστερα απ' τον διασυρμό απ' την Μπάγερν Μονάχου (5-1) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των "16" του Champions League.

Για την ακρίβεια, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Βαυαρών προχώρησε σε δηλώσεις μέσω του BT Sport και προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Αρσέν Βενγκέρ, σημειώνοντας ότι οι ποδοσφαιριστές των "κανονιέρηδων" παρουσιάστηκαν σαν να μην υπολογίζουν τον Αλσατό τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Δεν έχω ξαναδεί ομάδα να παίζει τόσο άσχημα. Ήταν η απόλυτη καταστροφή. Ειδικά χωρίς την μπάλα. Η Μπάγερν έπαιξε απέναντι σε πολύ κακή ομάδα.

Τόσο απαθείς οι ποδοσφαιριστές, ειδικά ο Εζίλ. Είναι λες και δεν παίρνουν πλέον στα σοβαρά τον προπονητή τους και δεν κάνουν αυτά που πρέπει. Είναι να λυπάσαι τον Βενγκέρ. Είναι ντροπή αυτό που συνέβη.

Πρέπει κι εκείνος πλέον να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του, γιατί είναι ντροπή για 'κείνον, έπειτα από τόσα χρόνια να συμβαίνει αυτό.

Δεν θα έλεγα ότι θα δεχτώ εύκολα πιθανή αποχώρησή του, άλλωστε τον θεωρώ ως ποδοσφαιρικό μου πατέρα. Όμως, είναι απ' τους πιο έξυπνους ανθρώπους, που όμως, έφτασε σε πολύ χαμηλό σημείο με αυτή την ήττα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ