ΑΡΣΕΝΑΛ

Κάμπελ: "Σημαντικότερο ματς της σεζόν αυτό με τον Ολυμπιακό"

Κάμπελ: "Σημαντικότερο ματς της σεζόν αυτό με τον Ολυμπιακό"

Ο Τζόελ Κάμπελ παραδέχτηκε πως είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Πειραιά αλλά έδωσε υπόσχεση πως η Άρσεναλ θα τα δώσει όλα για τη νίκη στον "τελικό" με τον Ολυμπιακό.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το βράδυ της Τετάρτης γνωρίζοντας πως έχει δύσκολη αποστολη για να πάρει την πρόκριση (χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά ή νίκη με ένα γκολ διαφορά αλλά να έχει πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ), με τον Τζόελ Κάμπελ να στέλνει πάντως ξεκάθαρο μήνυμα πως οι Λονδρέζοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν το στόχο τους.

"Η νίκη με τη Σάντερλαντ ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά για τον αγώνα της Τετάρτης επειδή θα είναι πολύ δύσκολος", δήλωσε ο Κοσταρικανός φορ, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ τη σεζόν 2013-14, και συνέχισε:

Κάμπελ: "Σημαντικότερο ματς της σεζόν αυτό με τον Ολυμπιακό"

"Έχουμε παίξει ήδη με τονΟλυμπιακό στο Emirates Stadium. Είναι σπουδαία ομάδα και σπουδαίος αντίπαλος, ειδικά από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του. Στον Πειραιά είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πόντους αλλά είναι το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Είναι το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής. Θα είναι ένας τελικός Κυπέλλου και θα πρέπει να νικήσουμε για να συνεχίσουμε στο Champions League".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ