ΑΡΣΕΝΑΛ

Καλοβλέπει το 10 του Γουίλσιρ ο Εζίλ

Καλοβλέπει το 10 του Γουίλσιρ ο Εζίλ
Εζίλ και Γουίλσιρ

Ο δανεισμός του Τζακ Γουίλσιρ στην Μπόρνμουθ άφησε "ορφανό" το δεκάρι της Άρσεναλ, το οποίο και καλοβλέπει ο Μεσούτ Εζίλ, που τα τρία χρόνια που αγωνίζεται στους "κανονιέρηδες" φορά το 11.

Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Άρσεναλ ο Μεσούτ Εζίλ φέρει το νούμερο 11 στην πλάτη του, κάτι όμως που θέλει σύντομα να αλλάξει." Φυσικά και έχω ενημερώσει τους υπευθύνους από πριν. Το συγκεκριμένο νούμερο είναι κατάλληλο για μένα και για τη θέση του playmaker στην οποία αγωνίζομαι", σχολίασε ο 27χρονος Γερμανός για την πρόθεση του να φορά τη φετινή σεζόν το νούμερο 10.

Το συγκεκριμένο νούμερο ανήκε όσα χρόνια βρίσκεται ο Εζίλ στο "Emirates Stadium" στον Τζακ Γουίλσιρ. Ο 24χρονος Άγγλος ωστόσο δόθηκε, την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, δανεικός στη Μπόρνμουθ για ένα χρόνο και έτσι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να φορέσει εκ νέου το αγαπημένο του νούμερο.

Ίσως δημιουργηθεί πάντως πρόβλημα στην Άρσεναλ, όταν ο Γουίλσιρ επιστρέψει, εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, στο τέλος της σεζόν. Ποιος θα δικαιούται τότε να πάρει το πολυπόθητο 10;

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ