ΑΡΣΕΝΑΛ

Ισχυρό πλήγμα με Καθόρλα στην Άρσεναλ

Ισχυρό πλήγμα με Καθόρλα στην Άρσεναλ

Η Άρσεναλ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Σάντι Καθόρλα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται στους τρεις μήνες!

Άσχημα μαντάτα για τον Άρσεν Βενγκέρ, ο οποίος χάνει έναν απ' τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του σ' ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο Σάντι Καθόρλα πρόκειται να μεταβεί στη Σουηδία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλό του.

Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στις 19 Οκτωβρίου στην αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς για τους ομίλους του Champions League, με το ιατρικό επιτελείο των "κανονιέρηδων" να επιλέγει μία συντηρητική αγωγή, η οποία όμως δεν βελτίωσε την κατάστασή του.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Άρσεναλ, ο 31χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, το οποίο σημαίνει πως θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Ο Καθόρλα θα χάσει σίγουρα τις διπλές αναμετρήσεις για τους "16" του Champions League, καθώς και μεγάλο αριθμό αγώνων για την Premier League.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ