ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ κάνει τον Γιόβετιτς την ακριβότερη μεταγραφή της

Η Άρσεναλ κάνει τον Γιόβετιτς την ακριβότερη μεταγραφή της

Έτοιμη να ανοίξει την κάνουλα με της λίρες εμφανίζουν την Άρσεναλ τα αγγλικά Μέσα για χάρη του Στέφαν Γιόβετιτς. Ποιο είναι το ποσό που θα προσφέρει στη Φιορεντίνα.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς παραμένει ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ ενόψει του καλοκαιριού. Παρακολουθείται στενά από τον Αρσέν Βενγκέρ τους τελευταίους 18 μήνες και πλέον ήρθε η ώρα για να γίνει η κίνηση για την απόκτηση του.

Και τι κίνηση! Σύμφωνα με την Daily Mail, οι "κανονιέρηδες" ετοιμάζονται να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής του συλλόγου για τη χάρη του Μαυροβούνιου επιθετικού της Φιορεντίνα.

Μέχρι τώρα, η ακριβότερη μεταγραφή της Άρσεναλ είναι ο Αρσάβιν ο οποίος το 2009 πήγε στο Λονδίνο από τη Ζενίτ με 15 εκατομ. λίρες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιόβεσιτς αναμένεται να κοστίσει στην ομάδα του Βενγκέρ τουλάχιστον 20 εκατομ. λίρες, περίπου 23,1 εκατομ. ευρώ.

Ωστόσο όλα τα παραπάνω είναι αυτή τη στιγμή εύθραυστα και έχουν συνάρτηση το που θα αγωνίζεται η Άρσεναλ του χρόνου στην Ευρώπη. Ο Βενγκέρ ξέρει ότι το ποσό των 70 εκατομ. λιρών που έχει στη διάθεσή του το καλοκαίρι για μεταγραφές, θα μειωθεί δραματικά αν η ομάδα δεν βγει στο Champions League.

Η Άρσεναλ κάνει τον Γιόβετιτς την ακριβότερη μεταγραφή της

Επιπροσθέτως και ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται να δει την προοπτική να συνεχίσει στους "κανονιέρηδες" ανάλογα με την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετέχει του χρόνου. Ο 23χρονος επιθετικός μετράει 26 γκολ σε 50 εμφανίσεις τα δύο τελευταία χρόνια στην Serie A.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ