ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Λιόν ζητάει 67.000.000 ευρώ για τον Λακαζέτ

Lyon's Alexandre Lacazette grabs his head after teammate Fakir missed a chance to score during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Alexandre Lacazette grabs his head after teammate Fakir missed a chance to score during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Κιλιάν Εμ' Μπαπέ αποτελεί πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο για την Άρσεναλ, η οποία όμως, ρώτησε κι έμαθε το κόστος του Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν.

Η Άρσεναλ ζήτησε να μάθει το ποσό με το οποίο μπορεί να κάνει δικό της τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, ωστόσο η απάντηση που έλαβε μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελε να ακούσει.

Η Λιόν είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί τον κορυφαίο σκόρερ της Ligue 1 τα τελευταία τέσσερα χρόνια με 92 γκολ με ένα ποσό που θα αγγίζει συνολικά τα 67.000.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ζαν Μισέλ Ολάς, ζητάει 55.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή συν 12.000.000 ευρώ με τη μορφή παροχών για να πουλήσει τον επί επτά σεζόν επιθετικό των "γκον".

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να αποκτήσει επιθετικό και ένας από τους διαθέσιμους της αγοράς είναι ο 26χρονος, ο οποίος μετά από χρόνια παραμονής στο "Ζερλάν", ζήτησε ξανά να αποχωρήσει.

Αυτήν τη φορά, όμως, οι "πόρτες" δεν θα παραμείνουν κλειστές και ως εκ τούτου, η Λιόν αναζητά το κατάλληλο ποσό για την πώληση. Ο Λακαζέτ, μάλιστα, απέρριψε το περσινό καλοκαίρι νέο συμβόλαιο, παρότι ήδη είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, ώστε να μπορεί να παραχωρηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση στην Ατλέτικο, λόγω της διατήρησης των κυρώσεων από τη FIFA στους "ροχιμπλάνκος" που δεν τους επιτρέπει να εγγράφου καινούργιους παίκτες, στο "παιχνίδι" εμφανίστηκε η αγγλική ομάδα.

Η Άρσεναλ εξέταζε και πέρυσι την περίπτωση του Λακαζέτ, ωστόσο βρήκε αρνητικό κλίμα και δύο προτάσεις της απορρίφθηκαν από τον Ολάς. Πλέον αποτελεί σημαντικό στόχο για τη γραμμή κρούσης, αλλά όχι προτεραιότητα. Αυτή είναι ο Κιλιάν Εμ' Μπαπέ της Άρσεναλ, για τον οποίο η Άρσεναλ έχει προσφέρει ήδη 100.000.000 ευρώ, πρόταση που έχει απορριφθεί από τη Μονακό.

Το κυνήγι για τον 18χρονο διεθνή Γάλλο είναι αδυσώπητο, με τη Ρεάλ να έχει δει δύο προτάσεις της να απορρίπτονται και να ετοιμάζεται να προσφέρει 135.000.000 ευρώ για τον παίκτη, καθιστώντας δύσκολη την κατάσταση για τους "κανονιέρηδες".

Photo credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ