ΑΡΣΕΝΑΛ

Η ξεχωριστή αφιέρωση που θέλει να κάνει ο Ράμσεϊ

Η ξεχωριστή αφιέρωση που θέλει να κάνει ο Ράμσεϊ

Ο Άαρον Ράμσεϊ έχει έναν λόγο παραπάνω σε σχέση με τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ για να σκοράρει στον αποψινό ημιτελικό FA Cup κόντρα στη Ρέντινγκ. Διαβάστε γιατί.

Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο για τον Άαρον Ράμσεϊ καθώς έχασε την πολυαγαπημένη του γιαγιά Εϊλίν στα 84 της χρόνια, μία γυναίκα που είχε σημαντική επίδραση στην αθλητική του καριέρα.

Ο 24χρονος πανηγύρισε δείχνοντας προς τον ουρανό στο ματς της Ουαλίας με το Ισραήλ όπως και στον αγώνα με τη Μπέρνλι το περασμένο Σαββατοκύριακό και όπως αποκάλυψε στην αγγλική "Mirror" θέλει να πανηγυρίσει αναλόγως απέναντι στη Ρέντινγκ για να τιμήσει τη μνήμη της.

"Ήταν δύσκολες οι τελευεταίες εβδομάδες για μένα. Η γιαγιά μου απεβίωσε πριν μερικές εβδομάδες. Σήμαινε πάρα πολλά για μένα, είχαμε μία σπουδαία σχέση και της έχω αφιερώσει τα τελευταία μου τέρματα.

Η ξεχωριστή αφιέρωση που θέλει να κάνει ο Ράμσεϊ

Η κατάσταση ήταν πολύ περίεργη για μένα συναισθηματικά αφού επρόκειτο για μία εκπληκτική γυναίκα. Έχασε τον άνδρα της νωρίς στη ζωή της και έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της επτά παιδιά, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο εκείνες τις εποχές.

Ήταν όμως πάντα χαρούμενη και είχε πολύ χιούμορ. Πίστευε πάντα σε μένα και με στήριξε σε δύσκολες στιγμές. Όταν ήμουν 8 με 9 ετών με πήγαινε στους αγώνες και με παρακολουθύσε".

Ο 24χρονος άσος είχε πετύχει πέρυσι το νικητήριο γκολ της Άρσεναλ στον τελικό του FA Cup απέναντι στη Χαλ (3-2) που της χάρισε τον πρώτο τίτλο μετά το 2005 ενώ όπως υπογραμμίζει επιθυμεί ένα γκολ και απέναντι στη Ρέντινγκ για να το αφιερώσει στην εκλιπούσα γιαγιά του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ