ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ "χρυσώνει" τον Σάντσεθ με 330.000 ευρώ την εβδομάδα

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring the opening goal during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Αλέξις Σάντσεθ (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Άρσεναλ προσφέρει 330.000 ευρώ την εβδομάδα στον Αλέξις Σάντσεθ για να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mail. Αν το αποδεχτεί, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Premier League.

Του χρόνου το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσεθ στην Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" προσπαθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Χιλιανό και για να τον πείσουν του προσφέρουν συμβόλαιο, το οποίο αν αποδεχτεί, θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο της Premier League!

Το ποσό που του δίνουν φτάνει τις 330.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, την ίδια ώρα που Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν-Ζερμέν περιμένουν στη... γωνία. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, είναι πλέον αισιόδοξος ότι ο 28χρονος θα πει το "ναι" και θα μείνει στην ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξις Σάντσεθ δεν θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα της Premier League με την Λέστερ, λόγω τραυματισμού.

(AP Photo/Matt Dunham)

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ