ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ βάζει ηλιοροφή(!) στο Emirates!

Η Άρσεναλ βάζει ηλιοροφή(!) στο Emirates!

Άρσεναλ και Citroen ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την κατασκευή της πρώτης ηλιοροφής σε γήπεδο! Έτοιμη τον Απρίλιο του 2017 (video)

Κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο παρουσίασαν σήμερα η Άρσεναλ και η Citroen. Όπως ανακοίνωσαν, θα κατασκευάσουν στο Emirates... ηλιοροφή(!) η οποία θα είναι έτοιμη τον Απρίλιο του 2017.

Η αναδιπλούμενη -κατακόκκινη φυσικά- οροφή θα είναι εμπνευσμένη από αυτή του Citroën C1 Airscape και θα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει σε περίπου 11 δευτερόλεπτα.

Η Άρσεναλ βάζει ηλιοροφή(!) στο Emirates!

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Άρσεναλ, μιλά ο William daRoufe, o υπεύθυνος του έργου, ο οποίος εξηγεί ότι στην οροφή θα προβάλλονται μηνύματα αλλά και στιγμιότυπα!

Η Άρσεναλ βάζει ηλιοροφή(!) στο Emirates!

Στην παρουσίαση του έργου μίλησαν και παίκτες της Άρσεναλ οι οποίοι τόνισαν το πόσο θα τους βοηθήσει αυτή η... ηλιοπροστασία. Επιστήμονες μάλιστα τους εξήγησαν ότι θα τους αυξήσει κατά 8% περίπου την αντοχή τους.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Άρσεναλ την Πρωταπριλιά του 2016 και με το οποίο έγινε γνωστό ότι η ηλιοροφή θα είναι έτοιμη την Πρωταπριλιά του 2017.

Άντε... και του χρόνου ;)

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ