ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ επικοινώνησε με Βαλβέρδε

Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's head manager Ernesto Valverde gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η διοίκηση της Άρσεναλ παρουσιάζεται να έχει επικοινωνήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με "φόντο" την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "κανονιέρηδων" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και όπως αναφέρει η ισπανική " Marca", η εν λόγω είδηση ώθησε την Άρσεναλ να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, με το πέρας της ήττας με 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας το βράδυ της Δευτέρας (10/4).

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τηλεφώνημα από διοικητικό στέλεχος της Άρσεναλ προς τον Ισπανό τεχνικό, προκειμένου να ερωτηθεί σχετικά με τη διαθεσιμότητά του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως είναι γνωστό, ο 53χρονος βρίσκεται ψηλά και στη σχετική λίστα της Μπαρτσελόνα, για να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και μένει να φανεί το ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης. Πάντως, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να δούμε τον Βαλβέρδε να παραμένει στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και την επόμενη σεζόν.

Η πίεση προς τον νυν προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα το τελευταίο διάστημα, αν και τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η διοίκηση των Λονδρέζων είναι διατεθειμένη να τον διατηρήσει στον πάγκο της ομάδας, υπό συγκεκριμένο όρο.

Πάντως, χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στο "Emirates", είναι ότι μετά από την απώλεια απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, οι φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν τον Αλσάτο και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνσή του.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ