ΑΡΣΕΝΑΛ

Η απάντηση του Τσεχ στους υβριστές του

Η απάντηση του Τσεχ στους υβριστές του
© REUTERS

Ο Πετρ Τσεχ πέρασε στην αντεπίθεση μετά τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε από μερικούς οπαδούς της Τσέλσι μέσω των social media. Δείτε τι τους απάντησε ο Τσέχος.

Η μεταγραφή του Πετρ Τσεχ στην Άρσεναλ δεν αντιμετωπίστηκε με καθόλου καλό μάτι από κάποιους οπαδούς της Τσέλσι οι οποίοι έφτασαν στα άκρα, εκτοξεύοντας θανατικές απειλές εναντίον του μέσω των λογαριασμό τους στο Twitter.

Όλα αυτά πάντως δεν άφησαν αδιάφορο τον 33χρονο Τσέχο γκολκίπερ, ο οποίος με δηλώσεις του κατηγόρησε τους υβριστές του πως δεν πρόκειται για αληθινούς οπαδούς των "μπλε" του Λονδίνου.

"Οι πραγματικοί οπαδοί μου έστειλαν μηνύματα που είναι θετικά και ευχάριστα. Οι πραγματικοί οπαδοί θα εκτιμήσουν αυτά που έχω κάνει και την παρακαταθήκη που έχω αφήσει.

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μου άφησαν αρνητικά μηνύματα αλλά δεν είναι πραγματικοί οπαδοί της Τσέλσι", τόνισε ο έμπειρος κίπερ, ο οποίος σε ερώτηση για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε πόσο πολύ εκτιμάει τον Πορτογάλο τεχνικό:

Η απάντηση του Τσεχ στους υβριστές του
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMA

Η Premier League της σεζόν 2014-15 ήταν ο τελευταίος τίτλος που κατέκτησε με τη φανέλα της Τσέλσι ο Πετρ Τσεχ στα 11 χρόνια παραμονής του στο "Stamford Bridge"

"Ο Ζοζέ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, η σχέση μας δεν έχει αλλάξει παρόλο που εμπιστεύτηκε πέρυσι τον Τιμπό Κουρτουά για την εστία της Τσέλσι.

Εξακολουθούμε να έχουμε σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Πήρε την απόφασή του και εγώ τη δική μου. Είχαμε μία καλή συζήτηση, ξέρω ότι ήθελε να μείνω όμως έτσι ήρθαν τα πράγματα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ