ΑΡΣΕΝΑΛ

Γουόλκοτ: "Μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές μας"

Γουόλκοτ: "Μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές μας"

Ο Θίο Γουόλκοτ εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση και χαρά για την πρόκριση της Άρσεναλ και είπε πως στο Καραϊσκάκη ήταν μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές των "κανονιέρηδων".

Μια δίκαιη πρόκριση πανηγύρισε η Άρσεναλ στις "16" καλύτερες ομάδες του Champions League. Οι "κανονιέρηδες" είχαν τα προγνωστικά εναντίον τους, παρ' όλα αυτά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Θίο Γουόλκοτ πρωταγωνίστησε στον θρίαμβο των Λονδρέζων στο Φάληρο και στις δηλώσεις του ανέφερε πως αυτή ήταν μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές τους, καταφέρνοντας αυτό που έμοιαζε πολύ δύσκολο πριν το πρώτο σφύριγμα του Ιταλού ρέφερι, Νίκολα Ριτσόλι.

"Ήταν μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές μας. Μπορεί να μας σηκώσει για το υπόλοιπο της σεζόν. Γιατί όχι; Η αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια μεταδόθηκε σε όλους τους παίκτες", είπε αρχικά και συνέχισε πως "το κάναμε δύσκολο για μας και κανένας δε μας έδινε ελπίδες ότι θα τα καταφέρουμε, όμως η συμπεριφορά στα αποδυτήρια ήταν φανταστική".

"Πάντα πιστεύαμε ότι θα ανταπεξέλθουμε, είχαμε πίστη ότι θα νικούσαμε στο ματς και ότι θα παραμέναμε στον θεσμό. Το Champions League είναι η διοργάνωση που θέλουμε να βρισκόμαστε και όλα τα παιδιά δούλεψαν εξαιρετικά για να συμβεί αυτό. Όμως, θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη την δουλειά την επόμενη φορά".

Από 'κει και πέρα, αισθάνεται τεράστια αυτοπεποίθηση για το μέλλον: "Είμαι σίγουρος πως κανένας δεν θα ήθελε να παίξει με μας ύστερα απ' αυτό το αποτέλεσμα. Είναι το Champions League. Όποιος και αν πέσει, θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Δεν έχει σημασία ποιος θα βρεθεί απέναντί. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει και παίξουμε καλά, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε στην καλύτερή μας βραδιά. Αν επιστρέψουν κάποιοι παίκτες, τότε το ρόστερ μας θα είναι ακόμα πιο δυνατό απ' ό,τι τώρα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ