ΑΡΣΕΝΑΛ

Γκάφα ή αποκάλυψη για το μέλλον του Αλέξις Σάντσες;

Arsenal's Alexis Sanchez gives a thumbs up during the English Premier League soccer match between Southampton and Arsenal at St Mary's stadium in Southampton, England, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexis Sanchez gives a thumbs up during the English Premier League soccer match between Southampton and Arsenal at St Mary's stadium in Southampton, England, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Οι άνθρωποι της Χιλής ανέβασαν την αποστολή της εθνικής τους ομάδας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και είχαν τον Αλέξις Σάντσες ως παίκτη της Μπάγερν Μονάχου. Στην συνέχεια διορθώθηκε και μπήκε η νυν ομάδα του, η Άρσεναλ, αλλά τα σενάρια φούντωσαν για το μέλλον του.

Ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από την Άρσεναλ και πολλές ομάδες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η ομοσπονδία της Χιλής ενδέχεται να προέβη σε... αποκάλυψη έστω και από λάθος, το οποίο προσπάθησε να διορθώσει, αλλά η σεναριολογία πρόλαβε να φουντώσει.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανέβασαν φωτογραφία με την αποστολή της εθνικής Χιλής για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Ρωσία και στο όνομα του Σάντσες υπήρχε το σήμα της Μπάγερ Μονάχου και όχι της Άρσεναλ.

Στην συνέχεια, υπήρξε διόρθωση και μπήκε το σήμα των "κανονιέρηδων", όμως η "φωτιά" είχε ήδη ανάψει. Το αν ήταν όντως λάθος ή αποκάλυψη, θα φανεί το επόμενο διάστημα.



TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ