ΑΡΣΕΝΑΛ

Γέμισε ποντίκια το ''Emirates''

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Οι υγειονομικές υπηρεσίες της Αγγλίας εντόπισαν δραστηριότητα ποντικιών στο γήπεδο της Άρσεναλ, με τις εστίες μόλυνσης να βρίκσονται ακόμα και στα εστιατόρια!

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του γηπέδου της Άρσεναλ, καθώς οι υγειονομικές υπηρεσίες ανακάλυψαν την ύπαρξη ποντικών, όπως αποκαλύπτει η ''Daily Mail''.

Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει η Άρσεναλ και οι υπεύθυνοι του γηπέδου της, μετά από την ανακάλυψη των υγειονομικών υπηρεσιών για ύπαρξη ποντικών στο ''Emirates''.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε όταν κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης των επιθεωρητών υγιεινής διαπιστώθηκαν "εκτεταμένες ενδείξεις δραστηριότητας ποντικών" και στα τέσσερα επίπεδα του γηπέδου. Συγκεκριμένα, εστίες μόλυνσης υπήρχαν τόσο στα εστιατόρια, όσο και στις τουαλέτες του γηπέδου.

Το έγγραφο των αρχών, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα η "Daily Mail", στάλθηκε και στην Premier League, με τους ελεγκτές να αναφέρουν στην έκθεση τους πως η Άρσεναλ είναι υποχρεωμένη να επιλύσει αυτό το ζήτημα άμεσα, πριν γίνει επικίνδυνο για τους χιλιάδες θεατές που επισκέπτονται το "Emirates".

Παράλληλα, κατακρίνουν τους υπεύθυνους του γηπέδου, λέγοντας πως απαιτείται βελτίωση στα μέτρα προστασίας και απομάκρυνση κάθε πιθανότητας πρόσβασης των ποντικιών σε τρόφιμα και νερό.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ αναφέρει πως ήδη έχει επικοινωνήσει με εταιρεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος, τονίζοντας πως η ασφάλεια και η υγιεινή των φιλάθλων προέχει, ενώ δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Η Άρσεναλ δεν είναι το πρώτο ''θύμα'' παρουσίας ποντικιών στο γήπεδο της, καθώς το 2015 παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε, η έκθεση των επιθεωρητών ανέφερε πως είχε προσβληθεί από ποντίκια η βόρεια και η νότια πτέρυγα του ''Old Trafford', ενώ τρωκτικά είχαν εισβάλει και στα γραφεία του προσωπικού των ''κόκκινων διαβόλων''.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ