ΑΡΣΕΝΑΛ

''Φουλάρει'' για Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang reacts after scoring a penalty during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι η Άρσεναλ, αντικαθιστώντας τον Αλέξις Σάντσες. Ποιο είναι το πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης.

Η μετακίνηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση της, με τους Λονδρέζους να σκέφτονται ήδη τις κινήσεις τους για την αντικατάσταση του Χιλιανού.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ, με τον Γκαμπονέζο μάλιστα να βρίσκεται εκτός ομάδας για πειθαρχικούς λόγους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της '' Sun'' η συμφωνία αναμένεται να φτάσει τα 55.000.000 ευρώ, με τις φήμες να θέλουν τους ''κανονιέρηδες'' να έχουν προτείνει και τον Ολιβιέ Ζιρού ως αντάλλαγμα μιας πιθανής συμφωνίας.

Σημαντικό ''όπλο'' στα χέρια της Άρσεναλ ίσως αποδειχθεί ο Σβεν Μίσλιντατ. Ο αθλητικός διευθυντής των Άγγλων βρισκόταν για αρκετά χρόνια στο ίδιο πόστο στη Ντόρτμουντ και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να πείσει τον 28χρονο επιθετικό να τον ακολουθήσει στο Emirates.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει αγωνιστεί 143 φορές με τους Γερμανούς, έχοντας πετύχει 98 τέρματα. Στο Signal Iduna Park βρίσκεται από το 2013, όταν και αποκτήθηκε από τη Σεντ Ετιέν έναντι 13.000.000 ευρώ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ντιζόν, Μίλαν, Λιλ και Μονακό.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ