ΑΡΣΕΝΑΛ

Φέργκιουσον: "Περήφανος που υπήρξα αντίπαλος, συνάδελφος και φίλος του Βενγκέρ"

Manchester United's manager Alex Ferguson, right and Arsenal's manager Arsene Wenger are seen after their Champions League semifinal, first leg, soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday, April 29, 2009. (AP Photo/Jon Super). Manchester United won the match 1-0.  (AP Photo / Jon Super)
Manchester United's manager Alex Ferguson, right and Arsenal's manager Arsene Wenger are seen after their Champions League semifinal, first leg, soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday, April 29, 2009. (AP Photo/Jon Super). Manchester United won the match 1-0. (AP Photo / Jon Super) ASSOCIATED PRESS

Ο Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε περήφανος που υπήρξε αντίπαλος, συνάδελφος και φίλος του Αρσέν Βενγκέρ μετά από την ανακοίνωση αποχώρησης του τελευταίου από τον πάγκο της Άρσεναλ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ, δήλωσε πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των "κανονιέρηδων".

Ο Αλσατός τεχνικός βρέθηκε για 22 χρόνια στον πάγκο της ομάδας κατακτώντας 2 πρωταθλήματα, 7 FA Cup και φτάνοντας, το 2006, στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Ένας άνθρωπος που αντιμετώπισε πολλές φορές ο 68χρονος, είναι ο Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1986 έως το 2013. Δεν έχει περάσει μάλιστα αρκετός καιρός από την είδηση ότι ο 76χρονος Σκωτσέζος ενίοτε στηρίζει με μηνύματα τον προπονητή των "κανονιέρηδων".

Σήμερα (20/04) ο πρώην τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" δεν άφησε ασχολίαστη τη μεγάλη είδηση αποχώρησης του Βενγκέρ αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι υπήρξα αντίπαλος, συνάδελφος αλλά και φίλος του Αρσέν. Είμαι ειλικρινά χαρούμενος για αυτόν. Τον σέβομαι πολύ, όπως και τη δουλειά που έκανε στην Άρσεναλ. Χάρη στο ταλέντο, τον επαγγελματισμό και την αποφασιστικότητα που διέθετε κατάφερε να ασχοληθεί για 22 χρόνια, κάνοντας τη δουλειά που λατρεύει".

"Σε μία εποχή όπου οι προπονητές κάποιες φορές αντέχουν για 1-2 χρονιές, αποδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας του το να βρεθεί για μία ζωή σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Άρσεναλ. Είμαι ευχαριστημένος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε αυτό το σημείο της σεζόν, καθώς θα μπορέσει να έχει την έξοδο που του αξίζει. Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Premier League".

Photo credits: AP Photo / Jon Super

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ