ΑΡΣΕΝΑΛ

Εζίλ: "Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Άρσεναλ"

Εζίλ: "Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Άρσεναλ"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεσούτ Εζίλ, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στην Άρσεναλ, αλλά και για τον Σέρχιο Ράμος. Επιπλέον, αποκάλυψε ένα κρυφό ταλέντο του έμπειρου αμυντικού.

Ο Μεσούτ Εζίλ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτή την περίοδο για την Άρσεναλ. Το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Λουντογκόρετς (6-0), αλλά και οι καλές του εμφανίσεις αποτελούν περίτρανη απόδειξη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Άρσεναλ στο YouTube, μίλησε για την πορεία του στον αγγλικό σύλλογο. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

Στην αρχική του τοποθέτηση, τόνισε: "Πριν έρθω στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ μου είχε πει ότι με θέλει στην ομάδα. Του είπα πως αν έχω την ευκαιρία να φύγω απ' τη Ρεάλ, τότε η Άρσεναλ θα είναι η πρώτη μου επιλογή".

Στη συνέχεια έκανε αναφορά σε σπουδαίους αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Άρσεναλ : "Θυμάμαι είχαμε μιλήσει κι έτσι αποφάσισα να έρθω. Σε αυτή την ομάδα έχουν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Τιερί Ανρί, ο Ντένις Μπέργκαμπ κι ο Ρομπέρ Πιρές. Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές".

Επιπλέον, ο Εζίλ φαίνεται να απολαμβάνει την παρουσία του στους "κανονιέρηδες": "Στις δύο πρώτες μου σεζόν στην Άρσεναλ κατακτήσαμε το FA Cup. Πραγματικά χαίρομαι που αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Άρσεναλ".

Βέβαια, έκανε αναφορά και στον καλό του φίλο, Σέρχιο Ράμος, αποκαλύπτοντας ένα κρυφό ταλέντο του Ισπανού: "Πέρασα καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανα καινούριους φίλους, αλλά ο αγαπημένος μου είναι ο Σέρχιο Ράμος. Είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί του".

"Για μένα είναι μάλλον ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου. Είναι καλό παιδί, με προσωπικότητα. Επίσης, είναι καλός τραγουδιστής. Διαθέτει καλή φωνή".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ