ΑΡΣΕΝΑΛ

Εζίλ: "Στόχος είναι να νικάμε στο ημίχρονο τον Ολυμπιακό"

Εζίλ: "Στόχος είναι να νικάμε στο ημίχρονο τον Ολυμπιακό"

Ο Μεσούτ Εζίλ τόνισε πως στόχος της Άρσεναλ είναι να προηγείται στο ημίχρονο του "τελικού" με τον Ολυμπιακό για να πιστέψει στην πρόκριση ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει να προσέξει τις αντεπιθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

"Η ομάδα μας διαθέτει την ποιότητα για να τους νικήσει και δεν θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε για το ενδεχόμενο να μείνουμε εκτός συνέχειας Champions League.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, το είδαμε αυτό στο πρώτο ματς. Θέλουν να παίξουν με αντεπιθέσεις αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε ξανά γκολ με τον τρόπο που τα δεχτήκαμε σε εκείνο τον αγώνα", δήλωσε αρχικά για το ματς της 9ης Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Γερμανός άσος της Άρσεναλ, προσθέτοντας:

"Θα πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα. Εάν σκοράρουμε είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε τρία τέρματα, αν και ξέρουμε πως μπορούμε να πετύχουμε γκολ.

Ξέρουμε ότι έχουμε μεγάλη ποιότητα μπροστά. Ο στόχος είναι να είμαστε μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα και μετά θα ξέρουμε ότι τα πάντα είναι δυνατά.

Εζίλ: "Στόχος είναι να νικάμε στο ημίχρονο τον Ολυμπιακό"

Εάν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, έχω την πεποίθηση πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου με μία καλή εμφάνιση το βράδυ της Τετάρτης".

Όσον αφορά στην δική του πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί με την Άρσεναλ (η ασίστ του στον Τζόελ Κάμπελ στο πρώτο γκολ της Άρσεναλ κόντρα στη Σάντερλαντ ήταν η 12η φετινή στην Premier League), ο 27χρονος μέσος δήλωσε:

"Αυτή η σεζόν είναι η πιο δυνατή στην οποία έχω πάρει μέρος. Παίζω πραγματικά καλά και πιστεύω στον εαυτό μου".

Από την πλευρά του, ο Ολιβιέ Ζιρού εκθείασε τον Τζόελ Κάμπελ για το γκολ του με αντίπαλο τη Σάντερλαντ ( 3-1 το τελικό σκορ ), υπογραμμίζοντας πως "όταν παίζει με αυτό τον τρόπο είναι πολύ σημαντικός για μας", ενώ οι Έκτορ Μπεγερίν και Άαρον Ράμσεϊ έστρεψαν την προσοχή τους στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό μέσω αναρτήσεών τους στο Twitter.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ