ΑΡΣΕΝΑΛ

Επιχείρηση "ξεφόρτωμα" στην Άρσεναλ

Arsenal's Danny Welbeck, right, challenges for the ball with AC Milan's Ricardo Rodriguez during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and AC Milan at the Emirates stadium in London, Thursday, March, 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Danny Welbeck, right, challenges for the ball with AC Milan's Ricardo Rodriguez during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and AC Milan at the Emirates stadium in London, Thursday, March, 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Μετά τις αφίξεις, έρχεται η ώρα των αναχωρήσεων στην Άρσεναλ, η οποία επιθυμεί να “αδειάσει” το ρόστερ της, προχωρώντας σε πωλήσεις παικτών.

Το δυναμικό μπάσιμο της Άρσεναλ στο μεταγραφικό παζάρι μεταφράζεται σε πέντε "χτυπήματα" και πλέον η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου καλείται να προχωρήσει σε ξεσκαρτάρισμα.

Μετά τον ερχομό των Λιχτστάινερ, Γκεντουζί, Σωκράτη, Λένο και Τορέιρα, οι "κανονιέρηδες" σκοπεύουν να βγάλουν στο... σφυρί τους Ντάνι Γουέλμπεκ και Νταβίντ Οσπίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "Telegraph".

Ο "συνωστισμός" στη γραμμή κρούσης των "gunners" οδηγεί στην πόρτα της εξόδου από το "Emirates" τον Άγγλο στράικερ, ο οποίος δεν αναμένεται να πάρει τις αγωνιστικές ευκαιρίες που θέλει, αφού έχει να ανταγωνιστεί τους Ομπαμεγιάνγκ, Μχιταριάν και Λακαζέτ.

Παρά το ότι ο 27χρονος διεθνής επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019, θεωρείται ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη... βιτρίνα των Λονδρέζων, όμως, έχει τοποθετηθεί και ο Νταβίντ Οσπίνα. Ο Κολομβιανός καταλαμβάνει μία θέση στη "μαύρη" λίστα, αφού η μεταγραφή του Μπερντ Λένο, σε συνδυασμό με την παρουσία του Πετρ Τσεχ κάτω από τα δοκάρια, μετατρέπουν αυτομάτως τον 29χρονο λάτιν κίπερ σε "ρεζέρβα" πολυτελείας.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ