ΑΡΣΕΝΑΛ

Επιστροφές - "ανάσα" για Βενγκέρ

Επιστροφές - "ανάσα" για Βενγκέρ

Η Άρσεναλ πλήττεται από τραυματισμούς και το γεγονός ότι οι Γκιμπς, Κοσιελνί και Γουόλκοτ είναι κοντά στην επιστροφή τους μετριάζει τον προβληματισμό του Αρσέν Βενγκέρ.

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Αρσέν Βενγκέρ βλέπει τους παίκτες του να βγαίνουν νοκ - άουτ. Άλλοι για μερικές εβδομάδες, άλλοι για κάμποσους μήνες.

Τελευταίες σημαντικές απώλειες για τον Αλσατό κόουτς ήταν οι Σάντσες και Καθόρλα που χτύπησαν στην αναμέτρηση με τη Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική.

Στη λίστα των τραυματιών ήταν ήδη οι Αρτέτα, Ροσίτσκι, Γουίλσιρ, Κοκελέν, Φλαμινί, Γουέλμπεκ, Γκιμπς, Γουόλκοτ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πλην του Κάμπελ είχαν απασχολήσει το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ενόψει Σάντερλαντ (5/12) ο Βενγκέρ είναι πιθανό να βρεθεί στην ευχάριστη θέση, να δει τρεις παίκτες του να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Κοσιελνί, Γκιμπς και Γουόλκοτ δίνουν παραπάνω επιλογές και "ανάσα" στον Αλσατό τεχνικό, που έχει δει τις λύσεις του να στερεύουν απελπιστικά.

Οι τρεις παίκτες έχουν πάρει το "οκ" από το ιατρικό επιτελείο των "κανονιέρηδων" και είναι πλέον θέμα του Βενγκέρ αν θα τους χρησιμοποιήσει κόντρα στην Σάντερλαντ ή θα προτιμήσει να προφυλάξει κάποιον από αυτούς ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στις 9 Δεκεμβρίου για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ