ΑΡΣΕΝΑΛ

Επιστρέφει ύστερα από εννέα μήνες ο Γουόλκοτ

Επιστρέφει ύστερα από εννέα μήνες ο Γουόλκοτ
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Θίο Γουόλκοτ αναμένεται να επιστρέψει στο ρόστερ της Άρσεναλ έπειτα από εννέα μήνες απουσία ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο την Σάντερλαντ.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Θίο Γουόλκοτ πλησιάζει. Ο ταλαιπωρημένος διεθνής Άγγλος επιθετικός, ο οποίος απουσιάζει από την δράση εδώ και εννέα μήνες, αναμένεται να είναι στην αποστολή της Άρσεναλ για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Σάντερλαντ στο "Στάδιο του Φωτός".

Ο 25χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή έπαιξε 45 λεπτά με την U-21 της Άρσεναλ , έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση (24/10), όπερ σημαίνει ότι ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να τον έχει στα πλάνα του.

Ο Αλσατός τεχνικός ονειρεύεται μια τριπλέτα με Ντάνι Γουέλμπεκ, Αλέξις Σάντσες και Θίο Γουόλκοτ, που σίγουρα θα είναι από τις πιο γρήγορες στην Premier League και αναμένεται να προκαλέσει "πονοκεφάλους" στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Γουόλκοτ δεν έχει παίξει από τον Γενάρη, όταν και τραυματίστηκε στον αγώνα για το FA Cup με την Τότεναμ, έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων από τις αρχές του μήνα και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πατήσει χορτάρι με την πρώτη ομάδα.

Για την Άρσεναλ είναι ένα ματς δίχως αύριο μετά και το 2-2 με τη Χαλ, είναι ήδη πίσω 11 πόντους από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Τσέλσι, την ώρα που οι "Μαύρες Γάτες" προέρχονται από το ταπεινωτικό 8-0 από την Σαουθάμπτον.

Ενόψει μάλιστα της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του χρειάζεται να βελτιωθεί αμυντικά.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ