ΑΡΣΕΝΑΛ

Επίσημο: Στην Άρσεναλ με 25 εκατ. ευρώ ο Λένο

Germany goalkeeper Bernd Leno drops the ball before Australia scored their second goal during the Confederations Cup, Group B soccer match between Australia and Germany, at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 19, 2017. (AP Photo/Sergei Grits)
Germany goalkeeper Bernd Leno drops the ball before Australia scored their second goal during the Confederations Cup, Group B soccer match between Australia and Germany, at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 19, 2017. (AP Photo/Sergei Grits) AP IMAGES/AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο 26χρονος, Μπερντ Λένο, αποκτήθηκε από την Άρσεναλ έναντι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ και θα είναι διάδοχος του Πίτερ Τσεχ στους "κανονιέρηδες".

Ο 26χρονος διεθνής Γερμανός γκολκίπερ, Μπερντ Λένο, που κόπηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο στην τελική ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής Γερμανίας θα αποτελέσει τον διάδοχο του Πίτερ Τσεχ κάτω από τα γκολπόστ της Άρσεναλ.

Οι "κανονιέρηδες" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λενό από την Λεβερκούζεν και στην Αγγλία αναφέρουν πως η ομάδα του Έμερι πλήρωσε 25 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον έμπειρο γκολκίπερ ο οποίος τα τελευταία επτά χρόνια με την ομάδα της Λεβερκούζεν έκανε πάνω από 230 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ