ΑΡΣΕΝΑΛ

Επεκτείνει με την Άρσεναλ ο Εζίλ

Επεκτείνει με την Άρσεναλ ο Εζίλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση της Άρσεναλ και ο Μεσούτ Εζίλ φέρονται να κατέληξαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους. Απομένουν λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις.

Η πρόθεση της Άρσεναλ να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Μεσούτ Εζίλ είναι δεδομένη, όπως καταγεγραμμένη είναι η επιθυμία του Γερμανού χαφ να συνεχίσει την καριέρα του στο Έμιρεϊτς. Οι συζητήσεις είχαν αρχίσει προ καιρού, όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο αποτέλεσμα, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο.

Ο χρήστης Pablo, ο οποίος διατηρεί προφίλ στο Twittter και ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν την Άρσεναλ, ανέφερε σε "τιτίβισμα" του ότι η διοίκηση και ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν σε συμφωνία για τη χρονική επέκταση της συνεργασίας τους και απομένουν λεπτομέρειες.

Προ ημερών, ο Εζίλ είχε δηλώσει ότι "για το μέλλον μου, παραμένω συγκεντρωμένος στην Άρσεναλ και μην πιστεύεται τις φήμες ότι θα γυρίσω στην Ισπανία". Μένει να φανεί εάν το tweet θα αποδειχθεί αληθές, αν και ο συγκεκριμένος λογαριασμός θεωρείται αξιόπιστος για την ειδησεογραφία της Λονδρέζικης ομάδας.

Δείτε το tweet:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ